Liebster award

I’m so much glad that I have been nominated for this Liebster award.

Thank you so much Era and Anjali Tiwari for nominating me for this award.

Both of you are my very recent followers. But you have nominated me for this award that’s really touching. I’m emotionally too much overwhelmed. I have read both your blogs completely and they are very much inspiring. Thanks for sharing. 🤗👏👏👏👏💐💐

My answers to your questions Era

1. What is your inspiration behind writing?

Ans. My brother in law s daughter sneha srikant who is doing her engineering in IIT Madras, brought me out from my depression and she introduced me this wordpress. Because of her motivation I have started writing, for the past 3yrs. I have also shared this in one of my blogs “margadarshan”.

2. That one cartoon character from your childhood memory you relate so much?

Ans. During my childhood there was no TV . We read chanda mama books. So I can’t reply for this.

3.If given 3 wishes, what they would be?

Ans. 1. Loka samastha sukhino bhavanthu. 2. I pray god to show good path to my children in their life. 3. As I don’t have any interest in this materialistic world I totally surrender myself to the almighty. 😁🤗

4. Which subject you don’t like at all?Why?

Ans. I don’t like mathematics. Because from my childhood the teachers who ever taught maths were very much boring.

5. Any moment that totally changed your life?

Ans. I can’t say anything sure. But wordpress brought great change in me by keeping fully occupied through reading the blogs of my followers.😍

6. Are you an introvert or extrovert?

Ans. I’m an extrovert.

7. If given a chance of meeting a famous personality of 21st century,you will like to meet whom and why?

Ans. I’m great fan of our former president Mr. A.P.J. Abdul kalam sir. But unfortunately he is no more. But glad that my daughter met him when she was studying in MIT Madras, then he was an advisory faculty of Anna University.

8. Your favourite poem or article?

Ans.I would like to read positive, spiritual and travel related articles. Of course vegetarian recepies too. For the sake of my children. Because I like to cook different recepies for them.

9. One thing you love eating always and can eat it without a guilt?

Ans. Fruits are my all time favourite .

10.Coffee or tea?

Ans. Both ☺

11. Where you see yourself after 5 years?

Ans. May be in my same place. 😁

Hope I have answered all questions.

Thank you so much Era. Your questions were really interesting.

Wish you all the best. 💐

%d bloggers like this: